/Tipuri de Structuri
Tipuri de Structuri 2018-02-07T14:17:10+00:00

Sere, solarii si constructii metalice

Ce executam si comercializam

Oferim o gama completa de sere, solarii si constructii metalice adaptate cerintelor dumneavoastra. De la solarii mici si medii pana la solarii de mari dimensiuni si modulare. Dispunem si de structuri ce se pot adapta perfect pentru spatii de depozitare. Am acumulat experienta astfel incat sa va punem la dispozitie exact lucrurile de care aveti nevoie!

SERE SI SOLRARII – STRUCTURI CU PERETI DREPTI

Acest tip de structuri de sere si solarii sunt recomandate pentru cei ce vor sa foloseasca din plin tot spatiul disponibil. Aceste structuri sunt eficiente deoarece puteti lucra fara a fi restrictionati de partile laterale ale structurii.

Vezi acum

SERE SI SORLARII – STRUCTURI CU PERETI INCLINATI

Acest tip de structuri de sere si solarii sunt niste structuri lejere si economice. Cu toate ca sunt confectionate dintr-o teava mai mica in diametru totusi sunt foarte rezistente. Teava folosita la constructia acestui tip de sere si solarii este zincata ceea ce ii confera o rezistenta sporita impotriva coroziunii.

Vezi acum

SERE SI SOLARII – STRUCTURI DE TIP TUNEL

Aceste structuri de sere si solarii sunt niste structuri robuste dar si economice fiind mai usor de confectionat. Ele dispun de un spatiu mai redus de lucru datorita peretilor laterali.

Vezi acum

CONFECTII METALICE – STRUCTURI TIP DEPOZIT

Aceasta structura intitulata sugestiv este, de regula, utilizata pentru depozitarea utilajelor, balotilor sau oricare ar fi nevoia clientului.

Vezi acum

SERE SI SOLARII MODULARE

Acest tip de sere si solarii sunt indicate intreprinzatorilor ce practica agricultura intensiva avand nevoia sa protejeze suprafete cat mai intinse de diferite culturi. Lungimea precum si numarul modulelor pot fi alese in functie de nevoile clientului nefiind o limita impusa.

Vezi acum