Structura Tip Tunel 2018-02-08T13:58:09+00:00

Sere si solarii de tip tunel

Structura de sere si solarii de tip tunel este o structura robusta dar si economica. Sunt recomandate atunci cand spatiul de amplasare este redus. Acest tip de structura este usor de confectionat. Spatiul de lucru in aceste sere si solarii de tip tunel este insa mai redus, datorita peretilor laterali.
Deschiderile serelor si solariilor de tip tunel pot de 4,5 metri / 7metri / 8,5 metri /10 metri in functie de necesitatile fiecarui client.
Arcadele acestor sere si solarii de tip tunel sunt confectionate din teava de grosimi adaptate la marimea lor, acest lucru conferindu-le robustete.
Pentru o oferta personalizata pentru sere si solarii de tip tunel, nu ezitati sa ne contactati.

Vezi mai mult

DIMENISUNI REDUSE

Structurile de tip tunel sunt niste structuri robuste dar si economice fiind mai usor de confectionat, dar cu un spatiu mai redus de lucru datorita peretilor laterali.

Latimile structurilor de tip tunel sunt de 4,5m / 7m / 8,5m /10 m

sere-solarii-tip-tunel

ARCADE
REZISTENTE

Arcadele acestor structuri sunt confectionate din teava de diametrul 40 (pentru cea de 4,5m) respectiv 60 mm (pentru celelalte) pentru a avea o rezistenta sporita.

sera-sola-tip-tunel

Structurile de tip tunel

Desi sunt mai mici din punct de vedere al spatiului de lucru oferit, acest lucru poate fi si un avantaj in conditiile in care spatiul exterior nu va permite mai mult.