Sere Modulare 2018-02-08T13:33:26+00:00

Sere si solarii modulare

Serele si solariile modulare sunt structuri mari, indicate intreprinzatorilor ce practica agricultura intensiva. Acestea se folosesc in special atunci cand este nevoie sa protejeze suprafete cat mai intinse de diferite culturi.
Avantajul alegerii modelului de sere si solarii modulare consta in faptul ca lungimea precum si numarul modulelor pot fi alese in functie de nevoile clientului nefiind o limita impusa.
Deschiderile acestor tipuri de sere si solarii variaza intre 4,8 metri/6,4 metri/8 metri/10 metri. Ele pot fi construite atat cu varf rotunjit cat si cu varf ascutit in functie de nevoile clientului.
Pentru o oferta personalizata pentru sere si solarii modulare, nu ezitati sa ne contactati.

Vezi mai mult

SERE MODULARE

Serele modulare sunt sere profesionale de diferite dimensiuni cu deschideri de 4,8 / 6.4/8/10 metri ce sunt indicate intreprinzatorilor ce practica agricultura intensiva avand nevoia sa protejeze suprafete cat mai intinse de diferite culturi. Lungimea precum si numarul modulelor pot fi alese in functie de nevoile clientului nefiind o limita impusa.

sere-modulare

MODULE
VARIABILE

Lungimea precum si numarul modulelor pot fi alese in functie de nevoile clientului nefiind o limita impusa.

sere-solarii-modulare-varf-ascutit

Sere modulare

Sunt sere profesionale de diferite dimensiuni cu deschideri de 4,8 / 6.4 / 8 / 10 metri ce sunt indicate intreprinzatorilor ce practica agricultura intensiva avand nevoia sa protejeze suprafete cat mai intinse de diferite culturi.

sere-solarii-modulare-varf-rotunjit

Linear Architecture