/Portofoliu
Portofoliu 2018-02-07T13:37:07+00:00

Sere, solarii si constructii metalice – Proiecte incheiate

Va prezentam mai jos cateva dintre proiectele noastre de sere, solarii si constructii metalice din diferite locatii. Proiectele prezinta diverse tipuri de structuri de sere, solarii si constructii metalice, atat pentru uz casnic cat si pentru cel industrial. De asemenea, se pot observa diferitele tipuri de porti si deschideri pe care CofealRo le executa pentru sere, solarii si alte tipuri de constructii metalice.

Proiectele au fost executate personalizat, conform cu cerintele clientilor. Materialele folosite pentru constructia serelor si solariilor au fost de cea mai buna calitate. Experienta noastra in executia unor astfel de proiecte ne-a ajutat si ne ajuta sa efectuam constructii metalice de o calitate buna astfel incat clientii sa se declare multumiti.

Pentru mai multe informatii despre proiectele de sere, solarii si constructii metalice executate de CofealRO, sau pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati la unul din numerele de telefon: 0786 542 016, 0764 140 229 sau pe meail: cofealro@gmail.com