/Despre noi
Despre noi 2018-02-07T09:54:15+00:00

CE FACEM

Cofealro va ofera servicii de proiectare, executie si montare sere, solarii, accesorii pentru sere si solarii precum si alte constructii metalice la cerere in functie de nevoile dumneavoastra.

Cofealro ofera o gama larga se sere, solarii si accesorii pentru sere si solarii. Solariile confectionate de noi sunt echipate cu tehnologii de ultima inovatie. Acestea permit indeplinirea celor mai avansate cerinte ale agriculturii, cultivararii plantelor, floraritului si gradinaritului.

sera-cofealro

AVANTAJELE NOASTRE

La fabricarea serelor si solariilor utilizam materiale inoxidabile (fier zincat, aluminiu, profil PVC etc.) alese atent, de o calitate verificata, importate direct de la furnizorii europeni.

Cunoasterea pietei de desfacere

Cunoasterea pietei de desfacere si a conditiilor climaterice teritoriale a tuturor cerintelor de baza de fabricare a serelor.

Flexibilitate in elaborarea proiectelor

Flexibilitatea in elaborarea proiectelor optime, individualizate pentru diferite tipuri si dimensiuni sau relief.

Colaborare prompta si eficienta

Colaborarea prompta si eficienta atat in procesul de fabricare si montare cat si pe parcursul deservirii.

Respectarea tehnologiilor europene

norma constructiilor metalice CEN –TC 284 si norma de proeictare si constructie de sere EN-13031-1

PE CE NE BAZAM

Experienta ne-a aratat de-a lungul timpului cum sa ne imbunatatim serviciile si cum sa ne comportam cu un client, pentru a primi in schimb satisfactie, un factor esential in dezvoltarea noastra.

Profesionalism inseamna sa stii cum sa faci, cand sa faci si ce sa faci spunea Frank Tyger. Echipa noastra este bine instruita, cu studii profunde in domeniu si cu o practica de lucru mai mult de 3 ani de activitate. Dovada sunt si proiectele noastre elaborate de sere si solarii si alte structuri, inclusiv zecile de clienti multumiti.
Procesul de formare a arcurilor prin rulare si alte procese de profilare a tevilor in stante si dispozitive fac ca materialul sa obtina o rezistenta suplimentara care ii imbunatateste caracteristicile crescand rezistenta structurii.

Utilizam materiale de o calitate verificata de la renumiti producatori Europeni. Folosirea utilajului performant, stante si dispozitive special concepute, permit o buna precizie de fabricare a elementelor componente si, respectiv a structurilor de sere, solarii si hangare. La elaborarea designului modelelor si a documentatiei tehnice sunt folosite programe complexe, care satisfac normele Europene de constructie a Serelor EN 13031-1.

Exista mai multi factori care indica faptul ca firma CofealRO asigura garantia calitatii pentru toate proiectele realizate. Printre acestia enumeram: perioada de utilizare a serelor si solariilor, marimea suprafetelor acoperite de sere, timpul minim de analiza proiectare si fabricare, respectarea termenilor contractuali, pretul optimal, flexibilitatea achitarilor, respectarea normelor europene de constructie a serelor, utilizarea materialelor prime si a accesorilor de calitate.

COFEAL s.r.l.

Firma mama, firma din Italia a carei subsidiara suntem, si datorita careia va punem la dispozitie servicii pe masura asteptarilor dumneavoastra!