Contact 2018-02-08T14:26:46+00:00

Sere, solarii si accesorii pentru sere si solarii

Sere, solarii si accesorii pentru sere si solarii confectionate si comercializate de catre CofealRO sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni precum si diferite structuri adaptabile pentru nevoile dumneavoastra.
Va stam la dispozitie cu servicii de proiectare, executie si montare sere, solarii, accesorii pentru sere si solarii precum si alte constructii metalice la cerere in functie de nevoile dumneavoastra.
De asemenea, comercializam folie, clipsuri metalice, profile de aluminiu pentru sere si solarii folosite pentru constructia structurilor metalice adaptate nevoilor dumneavoastra.
CofealRO este o filiala a renumitei firme italiene Cofeal cu sediul principal an Italia la Pavia de Udine, prezenta pe piata europeana de mai bine de 40 ani, cu experienta bogata in examinarea si evaluarea permanenta a tehnologiilor noi.
Deviza noastra este: Profesionalism, Calitate, Garantie!

Pentru a solicita o oferta personalizata pentru sere, solarii si accesorii pentru sere si solarii va stam la dispozitie la adresa de email cofealro@gmail.com sau puteti completa formularul de mai jos.

NUME

EMAIL

 

TELEFON

MESAJ / COMANDA

CofealRO s.r.l.
str. Eroilor, nr. 8
Targoviste
0786 542 016, 0764 140 229
Email: cofealro@gmail.com

sere-solarii-accesorii-pentru-sere-solarii
sere-solarii-accesorii-pentru-sere-solarii
sere-solarii-accesorii-sere-solarii
constructie-sere-solarii

CofealRo confectioneaza si comercializeaza sere, solarii si accesorii pentru sere si solarii, disponibile intr-o gama variata de dimensiuni precum si diferite de structuri adaptabile pentru nevoile dumneavoastra. Contactati-ne pentru a afla oferta noastra.